Ceremoniespreker – Your.Ceremony.&.Your.Story

Jullie willen mooi trouwen?
Jullie willen een on.ver.ge.te.lij.k ja-woord...
Geen stijf gedoe, geen vijftien minuten snel snel...maar wel een hoogstpersoonlijke ceremonie?
Met tranen van het lachen én ontroering?
Waar jullie willen, wanneer jullie willen en hoe jullie willen?
Jullie willen graag jullie verhaal horen en zien? En daar ja op zeggen?
Dat verhaal wil ik heel erg graag schrijven.

Want... zonder dat ik een preekgestoelte wil beklimmen, moet het me toch van het hart dat ik het gek vind dat al die verhalen proppensvol van liefde en avontuur, haast nooit een schrijver vinden. We laten kleding, kasten, keukens en huizen op maat maken... maar dat doen we allerminst voor de grote momenten? Het is mijn rotsvaste overtuiging dat een “ja-woord” tussen twee mensen vraagt om een ceremonie die even bijzonder is als de som van die twee mensen. (Nu kom ik van mijn preekgestoelte.)

Dus... voor mensen die op een bijzondere manier willen trouwen, schrijf ik een bijzondere huwelijksceremonie. Zoals een architect een huis neerzet, zo ga ik om met jullie ja-woord aan mekaar. Ik presenteer jullie verhaal in al z’n facetten – op een interactieve manier. Op maat gemaakt. Met het bijzondere verhaal van jullie beiden als fundament, met jullie eigenste woorden als mortel en cement. Met jullie vrienden en familieleden, kortom al wie jullie lief en dierbaar is, als de veelsoortige bouwmaterialen. Jullie ja-woord het hoogtepunt van de dag.

(!) Belangrijk: Hebben jullie een internationaal gezelschap, dan breng ik wat graag mijn Engelse pen én tongval mee!

(!!) Superbelangrijk: Ik ben een globetrotter. Ik reis dolgraag en het is mijn wens en mijn ambitie om verhalen de wereld rond te dragen.

(!!!) Geen unieke en hoogstpersoonlijke huwelijksceremonie zonder geloften.
Weten jullie niet waar te beginnen? We come to the rescue... Klik HIER voor een 1|2|3 van memorabele trouwbeloften” !

De schrijver van jullie verhaal – Your.Story.in.words

Jullie willen jullie verhaal horen?
Niet alleen op foto's?
Niet alleen in bewegende beelden?
Maar jullie verhaal in woorden?
Voor altijd te lezen?
Dat verhaal wil ik reuze graag schrijven!

Noem me een ghost writer. Noem me iemand die eventjes in jullie hoofd komt kijken. Iemand die jullie beste herinneringen en onuitwisbare plaatjes en toffe plaatsen verweeft tot één persoonlijk verhaal.

Een verhaal dat op een bijzondere wijze wordt neergepend om daarna in een originele vorm te worden gegoten. En die vorm, die vorm kan alle kanten op - en daar denk ik graag samen met jullie over na.

Een tekst die tegelijk de uitnodiging voor jullie huwelijksfeest is?

Jullie verhaal gebald op de omslag van een ceremonieboekje?

Of willen jullie graag een heuse huwelijkskrant vol kleine en grote verhalen over de bruid, de bruidsmeisjes, de bruidegom...?

Een exclusief souvenir voor de kleine en grote herinneringen later?

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Wat vast staat, is dat jullie verhaal voor altijd zal bestaan.

Huwekijsregisseur | Ceremoniemeester – Your.Perfect.Day.from.A.to.Z.

Jullie willen "ja" zeggen aan mekaar zonder zich zorgen hoeven te maken?
Jullie willen niet voortdurend voor alles en iedereen in de bres springen of opdraaien?
Jullie willen ook je familie of vrienden hiermee niet belasten?
Jullie willen wel graag alles zelf plannen?
Maar... op jullie grote dag willen jullie: “exit regelen & enter 200% genieten”.

Helemaal mee eens! Graag lenen we jullie onze oren, ogen en handen voor jullie W-Day. Ons hart en verstand krijgen jullie er uiteraard gratis en voor niets bij.

We zijn geen weddingplanners. Je kan ons "ceremoniemeester" heten, al gruwelen we zelf van de connotatie van dat woord met een overdosis dirigeren, zwart pak en strenge blik. Laat het ons daarom houden op een huwelijksregisseur. Iemand die ervoor zorgt dat jullie je op jullie dag zelf van niets iets moeten aantrekken – en dat op een ontspannen en ultra fijne manier.

Een paar weken voor de bruiloft gaan we aan de slag. We zetten de laatste puntjes op de i en maken een draaiboek op en we nemen contact op met alle leveranciers zodat iedereen de "hoe, wat, waar, wie" kent. Voor jullie familie en vrienden maken we vooraf ook een fijn overzicht op. Niet eentje dat leest als een 19-delige encyclopedie, maar wel als het “verhaal” van jullie grote dag.

We zijn er van 's ochtends tot 's nachts. En er is geen zorg of geen suggestie waarmee je bij ons niet kunt aankloppen. Dat alles nemen we van jullie over. Buiten genieten natuurlijk. Dat is geheel en alleen voor jullie zelf.

Stijlschepper – Your.Story.in.Style

Verraadt jullie kleerkast wie jullie zijn?
Zijn jullie te herkennen in jullie huis/thuis?
Maakt Pinterest jullie soms helemaal gek?
Willen jullie dat jullie stijl en sfeer z’n weg vinden naar het feest?
100% gewoon jullie.

Helemaal mee eens!  We zijn de grootste liefhebbers van "sfeer" scheppen.

Op basis van jullie hoogst persoonlijke stijl, jullie ideeën (hoe meer hoe liever), jullie wensen, jullie eisen en jullie verbodstekens... leggen wij een gedetailleerd sfeerbeeld vast. Geen gewone optelsom van pinterest plaatjes, of wat fijne objecten links en rechts, maar een gefundeerd verhaal vol stijl. Een authentiek verhaal, dat we implementeren op jullie dag. Jullie kleuren, jullie materialen, jullie stijl, jullie thema. Jullie mood.

We zijn gezegend met een stel handige handen, een neus voor al wat mooi is, fijne leveranciers en een heleboel eigen verhuurmateriaal (lees: allemaal objecten “with a story”).

Your.Story.In.Style.

Stories by Mabel:

Ms. Lieke Biesemans -
+32 (0)472.99.68.44 -
lieke@storiesbymabel.be